کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, & شیخ الاسلامی, زهرا. (1398). افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها. بازتاب تات, 2(3), 27-28.
MLA
مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی; زهرا شیخ الاسلامی. "افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها". بازتاب تات, 2, 3, 1398, 27-28.
HARVARD
کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1398). 'افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها', بازتاب تات, 2(3), pp. 27-28.
VANCOUVER
کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. افزایش کیفیت و کاهش ضایعات آرد و نان با استقاده از بهبود دهنده ها. بازتاب تات, 1398; 2(3): 27-28.