نوع مقاله : دستاوردهای پژوهش و فناوری آب،خاک، صنایع و منابع پایه
نویسنده
مفتون آزاد, ندا. (1398). افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از فیلم/پوشش خوراکی بر پایه پکتین. بازتاب تات, 2(3), 29-30.
ندا مفتون آزاد. "افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از فیلم/پوشش خوراکی بر پایه پکتین". بازتاب تات, 2, 3, 1398, 29-30.
مفتون آزاد, ندا. (1398). 'افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از فیلم/پوشش خوراکی بر پایه پکتین', بازتاب تات, 2(3), pp. 29-30.
مفتون آزاد, ندا. افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از فیلم/پوشش خوراکی بر پایه پکتین. بازتاب تات, 1398; 2(3): 29-30.