• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • براساس مرحله دست یافتگی
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
  • ثبت نام

اصلاح کیفیت نانوایی در آرد گندم سن زده

نوع مقاله : دستاوردهای پژوهش و فناوری آب،خاک، صنایع و منابع پایه

نویسندگان

  • زهرا شیخ الاسلامی
  • مهدی کریمی
  • مهدی قیافه داودی

بازتاب تات
دوره 2، شماره 5 - شماره پیاپی 5
آذر 1398
صفحه 28-29

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 185.73 K

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 84
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 152

APA

شیخ الاسلامی, زهرا , کریمی, مهدی و قیافه داودی, مهدی . (1398). اصلاح کیفیت نانوایی در آرد گندم سن زده. بازتاب تات, 2(5), 28-29.

MLA

شیخ الاسلامی, زهرا , , کریمی, مهدی , و قیافه داودی, مهدی . "اصلاح کیفیت نانوایی در آرد گندم سن زده", بازتاب تات, 2, 5, 1398, 28-29.

HARVARD

شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. (1398). 'اصلاح کیفیت نانوایی در آرد گندم سن زده', بازتاب تات, 2(5), pp. 28-29.

CHICAGO

زهرا شیخ الاسلامی , مهدی کریمی و مهدی قیافه داودی, "اصلاح کیفیت نانوایی در آرد گندم سن زده," بازتاب تات, 2 5 (1398): 28-29,

VANCOUVER

شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی. اصلاح کیفیت نانوایی در آرد گندم سن زده. بازتاب تات, 1398; 2(5): 28-29.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب