• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
  • ثبت نام

فناوری ارتقاء کیفیت فنی و تغذیه ای نان سبوس دار

نوع مقاله : آب، خاک، صنایع و منابع طبیعی

نویسندگان

  • زهرا شیخ الاسلامی
  • مهدی کریمی

بازتاب تات
دوره 3، شماره 8
شهریور 1399
صفحه 22-23

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 879.12 K

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 77
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 263

APA

شیخ الاسلامی, زهرا و کریمی, مهدی . (1399). فناوری ارتقاء کیفیت فنی و تغذیه ای نان سبوس دار. بازتاب تات, 3(8), 22-23.

MLA

شیخ الاسلامی, زهرا , و کریمی, مهدی . "فناوری ارتقاء کیفیت فنی و تغذیه ای نان سبوس دار", بازتاب تات, 3, 8, 1399, 22-23.

HARVARD

شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. (1399). 'فناوری ارتقاء کیفیت فنی و تغذیه ای نان سبوس دار', بازتاب تات, 3(8), pp. 22-23.

CHICAGO

زهرا شیخ الاسلامی و مهدی کریمی, "فناوری ارتقاء کیفیت فنی و تغذیه ای نان سبوس دار," بازتاب تات, 3 8 (1399): 22-23,

VANCOUVER

شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی. فناوری ارتقاء کیفیت فنی و تغذیه ای نان سبوس دار. بازتاب تات, 1399; 3(8): 22-23.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب